Aquestes preciositats les he fetes aquest matí
Ingredients per 12 magdalenes
4 ous ecològics (els del 0 al davant)
250 grs. de farina del Turris
150 grs. de sucre moreno
1 sobre de llevat
60 ml de llet de vaca (hi podeu posar llet d’ametlla o de civada)
125 ml d’oli verge extra
fideus de colors per decorar o pinyons
Com les he fetes?
Escalfo el forn a 180º. (Foc només a la part inferior del forn)
Barrejo els ous i el sucre i aleshores hi vaig incorporant tots els altres ingredients: la llet, la farina, el llevat i l’oli i vaig remenant amb molta tendresa.
Un cop la barreja és homogènia la introdueixo en els motlles, fins la meitat, ja que creixen molt. Jo utilitzo la màniga pastissera per distribuir la pasta.
Un cop dins del motlle hi escampo els fideus de xocolata per sobre i espolvorejo una mica de màgia.
Les poso al forn durant uns 10-15 minuts.
Si hi voleu posar pinyons en comptes de fideus de xocolata cal que els poseu uns minuts en remull per tal que no es cremin.
Espero que les gaudiu!!
Ummmmm que bones!!!!
Ja veig que ets una mica fada o una bruixeta bona, gràcies per ser-ho.: http://www.biosfera.cat:8888/biosfera/?p=10702
La màgia de la cuina és fascinant. Ara faig pans i m’embriago amb l’olor que despren el pa acabat de fer…
Reblogged this on Celler-Adocse.