Capricis d’hivern: Magdalenes de colors

Magdalenes de colors

 

 

 

Aquestes preciositats les he fetes aquest matí

Ingredients per 12 magdalenes

4 ous ecològics (els del 0 al davant)

250 grs. de farina del Turris

150 grs. de sucre moreno

1 sobre de llevat

60 ml de llet de vaca (hi podeu posar llet d’ametlla o de civada)

125 ml d’oli verge extra

fideus de colors per decorar o pinyons

Com les he fetes?

Escalfo el forn a 180º. (Foc només a la part inferior del forn)

Barrejo els ous i el sucre i aleshores hi vaig incorporant tots els altres ingredients: la llet, la farina, el llevat i l’oli i vaig remenant amb molta tendresa.

Un cop la barreja és homogènia la introdueixo en els motlles, fins la meitat, ja que creixen molt. Jo utilitzo la màniga pastissera per distribuir la pasta.

Un cop dins del motlle hi escampo els fideus de xocolata per sobre i espolvorejo una mica de màgia.

Les poso al forn durant uns 10-15 minuts.

Si hi voleu posar pinyons en comptes de fideus de xocolata cal que els poseu uns minuts en remull per tal que no es cremin.

Espero que les gaudiu!!

Publicat per

Anna

Dona, mare i biòloga amb un Màster d'Alimentació i Nutrició amb avidesa per la bona literatura, l'alimentació conscient, la bona cuina, la vida saludable i caminant cap a la calma interior. Professora de ciències full time.

4 pensaments sobre “Capricis d’hivern: Magdalenes de colors”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s